See You In Court

Bambuser

fredag 13 februari 2009

VARFÖR?

Det är MÅNGA som undrar...

Varför utreda DET UTSATTA BARNETS FAMILJ, överhuvudtaget...?

1. Varför skall Vellinge Kommun och Trelleborgs Kommun utreda DET UTSATTA BARNETS FAMILJ men inte de familjer som anmälts till Vellinge Kommun 2009-01-14?

2. Varför tillåts Vellinge Kommun att Bryta mot 14 a kapitlet I SKOLLAGEN (gäller fr.o.m 2009-01-01) i 14 a Kapitlet 15 paragrafen handlar om huvudmannen, Vellinge Kommuns, faktiska bevisbörda?

3. Varför lägger Skolledningen "locket på" fastän ett av de anmälda barnen faktiskt har erkänt för sin förälder, Rektor, kurator, och även namngett andra barn i samma klass och barn i andra klasser?

4. Varför hjälper inte Skolledningen de barn som genom, sina redan fleråriga missgärningar, skriker på hjälp som de tyvärr inte får gehör för av Sandeplanskolans ledningen?

5. Varför läggs skulden på det Utsatta Barnets Familj med uttryck i media att nu står det:

ORD - MOT - ORD och hot om utredningar från 2 olika kommuners socialtjänster...


För att vi som har anmält det som hänt, visat civilkurage och kräver vår rätt att våra barn skall erbjudas en trygg och säker skolmiljö som Sandeplanskolan är skyldig att leverera enligt skollagen?

Man är från skolledningens sida van att kunna tysta ner föräldrar med uttryck som, ert barn är överkänsligt, ni föräldrar överreagerar...

Nu har Skolan gått på fel familj, det finns INTE EN CHANS att de kommer undan den här gången.


NU FÅR DET VARA SLUT PÅ ALLA LÖGNER FRÅN Sandplanskolans ledning och VELLINGE KOMMUN!

Med omtanke om våra barns välmående i en skola som skall leverera en trygg och säker skolmiljö så som om barnet vore hemma!

För våra barn och alla lärare på Sandeplanskolans skull kämpar vi för att bluffen nu skall avslöjas...