See You In Court

Bambuser

onsdag 4 februari 2009

Vill Någon veta hur illa det här faktiskt är?


Enligt artikeln I Omkretsen i Sydsvenskan 2009-01-29 så står det att: Ord står mot Ord

Nja... håller väl inte riktigt med om det. Vi har faktisk så att vi kan bevisa att Rektor Staffan Magnusson har en EXTREMT flexibel inställning till SANNINGEN.

Vilket vi föräldrar till det utsatta barnet, gärna hade berättat för reportern från Sydsvenskan, Linda Stark, om hon hade bemödat sig med att kontakta oss för någon form av "reality-check" eller rent av "sanity-check" av det som Rektor Staffan Magnusson "kvittrat" fram i flera helt felvinklade artiklar i SVD den senaste tiden.

Pressen har skyldighet till att inte skriva artiklar som brister i opartiskhet och jag anser att tidningen i flera artiklar STARKT brister i opartiskhet när de helt beskriver rektorns synvinkel och inte ens frågat den andra parten en enda fråga innan artiklarna publicerats. SVAGT!!!!

Artiklarna i bl.a Sydsvenskan, så som de har varit vinklade, har redan fått effekt/konsekvenser som påverkat vårt barns möjlighet att få utbildning på en annan skola i kommunen. TRAGISKT!

Efter ett samtal med Sandeplanskolans Rektor, Staffan Magnusson, gällande hur vi ska gå vidare och lösa vårt BARNS rätt till utbildning så...

Det enda utbildningsalternativ, som Sandeplanskolans rektor Staffan Magnusson erbjuder det UTSATTA BARNET, är att komma tillbaka till SAMMA KLASS som tidigare där de anmälda barnen / barnet går kvar, som om inget har hänt.

För enligt Sandeplanskolans Rektor, Staffan Magnusson, så har ju "utredningen" visat att det inte har hänt något" alltså behöver man inte ens hjälpa de barn som mår så dåligt.

Så dåligt att man hotar och begår övergrepp på sina klasskamrater och har gjort under en längre tid.

I det klassrummet erbjuds vårt barn sin utbildning. HORRIBELT HANTERAT AV REKTORN.

HUR SKULLE NI AGERA OM ERT BARN TVINGAS GÅ I EN KLASS DÄR DETTA HAR HÄNT?

VÅRT BARN SAKNAR SINA KLASSKAMRATER (utom 2) OCH VILL INGET HELLRE ÄN ATT FÅ KOMMA TILLBAKA TILL SINA KOMPISAR IGEN.

LINDA STARK, ELLER VARFÖR INTE ANSVARIG UTGIVARE PÅ Sydsvenskan.

NÅGON FRÅN Sydsvenskan kräver vi att: SNARAST MOTIVERA I EN ARTIKEL VAD SOM LÅG TILL GRUND FÖR ATT REPORTERN PUBLICERADE flera artiklar som totalt brister i kravet på opartiskhet vid publicering i dagspress. Om detta inte bemöts blir vi tvungna att anmäla det inträffade till PO.

Är det någon som vill att VI FÖRÄLDRAR TILL DET UTSATTA BARNET, bevisar att Sandeplanskolans Rektor, Staffan Magnusson, far med osanning mest hela tiden mot allt och mot väldigt många om inte de f...a?

Han säger hela tiden olika saker till olika personer:

  1. Oss föräldrar i klassen, Alltid möten en och en, aldrig flera vid samma tidpunkt... varför det?
  2. Vi föräldrar i klassen har krävt att få möte där flera deltager, inget svar som bekräftar att det kommer att ske med Staffan som svarar på våra frågor!
  3. Eller annat undvikande / märkligt beteende så som att annan personal på skolan ringer upp och begär att få veta vilka frågor som skall ställas på ett möte. Motfrågan blir då: Vilka frågor får vi inte ställa, sedan blev det tyst...!
  4. De anmälda barnens föräldrar har inte fått veta allvarligheten i vad anmälan avser.
  5. Skolans övriga lärare & pedagoger har fått veta att det utsatta barnets föräldrar avböjt hjälp.

    Vilket j...a påhopp!

    Vi har på eget initiativ kontaktat BUP på rekommendation av psykologen i "utredningen"... för att hon skulle gjort så själv, när hon väl förstod hur allvarlig situationen verkligen är.
  6. Skolans egen tillsatta "utrednings personal" säger att det är "en lek..."

    Vilken information grundar hon då den bedömningen på?

    Här följer nu En kort sammanfattning av den, till Vellinge Kommun inlämnade anmälan 2009-01-14 (Carina Larsson, tog emot anmälan på morgonen efter)

    HOTAR de med ord som: "Säger du något så slår jag ihjäl dig!"

    Så att ert barn mår så oerhört dåligt och säger att det "inte har ett bra liv och inte vill leva längre och beättar för oss föräldrar för att barnet "inte orkar bära på det här längre"

    Det på grund av de upprepade kränkningar som barnet varit utsatt för under längre tid och av flera personer och som personal vid BUP i Trelleborg intygar att det är som Vårt barn, DET UTSATTA BARNET, verkligen har upplevt det.

    Hur kan Någon Någonsin påstå att det kan vara ens i närheten av En LEK?????

    De som utsatt vårt BARN för det som anmälts kanske är uppfostrade med den sortens lekar????

Varför vågar inte Sandeplanskolans Rektor träffa samtliga föräldrar i den berörda klassen vid ett och samma tillfälle och svara på de frågor vi har och kräver att Rektorn svarar ärligt på så att:

Vi ALLA BERÖRDA FÖRÄLDRAR får höra samma sak vid samma tillfälle!

Han verkar hålla med den han senast pratade med... varför då?

Det finns diagnos på ett sådant beteende, vet någon mer sakkunnig vad det skulle kunna vara?