See You In Court

Bambuser

torsdag 1 april 2010

Rektor Staffan Magnusson är en systematisk lögnare.

Nu har det gått mer än 14 månader sedan anmälan gjordes...

Skolinspektionen, BEO och DO litar på en rektors lögner och skyddar därmed en rektor som anser att anmälda upprepade våldtäkter på barn är en lek.

Rektor Staffan Magnusson gör inom 24 timmar från det att anmälan inkommit om en ytterst allvarlig anmälan till att bli en fråga till de anmäldas vårdnadshavare vad det varit för lek.

Det utan att det ställts en enda fråga till barnet som blivit utsatt.

Det utsatta barnet har inte ens blivit kallat till samtal gällande någon utredning som gäller det som anmälts överhuvudtaget.

Rektor Staffan Magnusson på Sandeplanskolan i Vellinge Kommun anser att det som enligt polisen rubricerats som upprepade våldtäkter på ett barn är enligt rektorn lekar och inte något som behöver utredas. Rektorn bryter därmed mot skollagens långtgående utredningsplikt.

Rektorn Staffan Magnusson nonchalerar medvetet alla former av anmälningar eller kritik mot skolan och tvingar, genom sin totala underlåtelse att agera, bort utsatta elever från skolan.

Rektor Staffan Magnusson sätter skolans ekonomiska intressen före barnens trygghet och säkerhet i skolan på ett utstuderat och systematiskt sätt som endast kan förklaras genom ett sjukt beteende.

Rektor Staffan Magnusson / kurator Roger Eriksson informerar skolpersonal samt kommunens / socialtjänstens personal att det som anmälts varit en lek.

Rektor Staffan Magnusson är en fara för elevernas / pedagogernas hälsa och välmående genom det sätt som kritik / anmälningar mot skolan hanteras.

Varför gör rektor Staffan Magnusson om det som anmälts till att det skulle varit en lek?

På vilka fakta grundar rektorn det beslutet på?

Det finns ett erkännande och förövaren pekar där även ut den andre förövaren.

Vilket motiv har rektorn för att hindra att en utredning av det som anmälts genomförs?

Nu återstår endast möjligheten att uppdrag granskning granskar det som anmälts och det sätt som rektorn hanterat anmälan och det sätt som den anmälande familjen blivit behandlad som hämnd för att ha anmält en rektor som inte följer skollagen.